Türk <[FLAG]> İngilizce <[FLAG]>
Türk <[FLAG]> (0800) 211 0103 (Ücretsiz Müşteri Hizmetleri Numarası)
Türk <[FLAG]> (0212) 347 5366 (Satış)
Anasayfa | Basın Merkezi | MOBİL SERVİSLERİ VE ÇÖZÜMLERİ CeBIT Bilişim Avrasyada

MOBİL SERVİSLERİ VE ÇÖZÜMLERİ CeBIT Bilişim Avrasyada

8 Temmuz, 2013
MOBİL SERVİSLERİ VE ÇÖZÜMLERİ CeBIT Bilişim Avrasyada <[IMAGE]>

CeBIT Bilişim Avrasya ,yeni pazarlara açılmak isteyen herkes için rakipsiz fırsatlar üreten bir organizasyon olarak her geçen yıl tüm dünyada daha çok insanın ilgisini çekiyor. 2013 yılında İstanbul’da organize edilecek CeBIT Fuarı’nda Mobil Servisleri ve Çözumleri de katılımcı olarak yer alacaktır. 1071 katılımcı ve fuar sponsorları; 93 ülkeden 143.728 ziyaretçiyi yine en son teknoloji çözümleriyle etkileyip ilham verecekler. 2013 yılında İstanbul’da organize edilecek CeBIT Kongresi’nde Mobil Servisleri ve Çözümleri de katılımcı olarak yer alacaktır.

Avrasya'da 1 numaralı bilgi ve iletişim teknolojileri fuarı olan CeBIT Bilişim Avrasya bir kez daha "bilgi ve iletişim teknolojileri sektörünün buluşma noktası" olacak. Bilgi ve iletişim teknolojileri, hemen hemen her sektörde, sektör stratejilerinin geleceğini belirleyen,yeni potansiyeli ortaya çıkartan ve yeni ufuklar açan önemli bir parçasıdır.

CeBIT Bilişim Avrasya ,yeni pazarlara açılmak isteyen herkes için rakipsiz fırsatlar üreten bir organizasyon olarak her geçen yıl tüm dünyada daha çok insanın ilgisini çekiyor. 2013 yılında İstanbul’da organize edilecek CeBIT Kongresi’nde Mobil Servisleri ve Çözümleri de katılımci olarak yer alacaktır.

Başa Dön